Įsileisk meilę

Pokyčių kursas. Gyvai online.

Tęstinis susitikimų ciklas gyvenimui naujoje, įkūnytoje meilės būsenoje. Nes pokyčiai viduje išsireiškia pokyčiais išorėje.

Jei jauti:

Jei nori:

Jei jau pasiryžai pažvelgti į save, susitikti savo tikrumą ir kryptingai veikti,

tuomet šis kursas sukurtas Tau.

Ten, kur yra bet koks pasipriešinimas, nepriėmimas, neišpildyti lūkesčiai, noras kažką pakeisti, ten yra skausmas. Ir visiškai nesvarbu kokia tai sritis. TU gali tai paversti į neutralumą, taiką, ramybę tiesiog įsileisdamas į tai meilę. Gal skamba per paprastai, kad būtų tiesa, o gal labai sudėtingai, nes dar neatpažinai savyje šios būsenos? Taip – tai YRA taip paprasta ir Tau nereikia ieškoti kažko, kas atitiktu meilės apibrėžimą ar būtų panašu į romantinės meilės jausmą. Tai kas kitą, tai būsena, kuri ima skleistis vos tik nurimsta mintys, pripažįsti tai ką jauti, ką patyrei, atskiri kas yra iš praeities, ateities, o kas – dabar. Kai bent akimirkai sustoji ir nukreipi savo dėmesį iš galvos – ego kuriamų minčių, į širdį – aukštesnės samonės lauką, tuomet ateina tylus, ramus vidinis žinojimas ir meilės viskam būsena.

“Love lives inside the one who is free.” – Mooji

Ir tai nėra kažkas stebuklingo, prieinamo vienetams. Tai egzistuoja kiekviename ir visiems gyvenimas meilės būsenoje yra prieinamas. Tiesa, gali prireikti šiek tiek valios, disciplinos. Kasdienio praktikavimo naują būdą gyventi, reaguoti, jausti, valdyti dėmesį, kad tai taptų įkūnyta, kad tai taptų kasdieniška ir paprasta. Mes daug dalykų net nepastebime savo veiksmuose ir pasirinkimuose vien dėl to, kad tai taip įprasta, kad vyksta automatiškai. Pvz. kai išalksti – eini valgyti, kasdien valai dantis, atsisėdi ant dviračio ir tiesiog važiuoji – tai elemantaru. Tačiau ir šiems įgūdžiams kažkada reikėjo praktikos, priminimo, kartojimo – kad įgustum. Gyvenimas per širdį, iš meilės būsenos – tai naujas įgūdis, kurį taip pat reikalinga treniruoti.

Įdomu, kai atsigręžę atgal galime pastebėti, kaip viskas, kas mums yra nutikę, buvo kažkaip reikšminga ir vedė iki čia, kur esame dabar. Tas suvokimas ateina tik tuomet, kai jau yra įvykusi visa grandinė. Tik tuomet žemiškąjam protui pasimato didesnis paveiklas. Tuomet nutinka “conecting the dots” momentas, kai pasidaro aišku: “Aaaa, tai štai kur mane gyvenimas vedė!”

Ką keičia gyvenimas pasikliaujant širdimi ir įsileidžiant meilę tiesiog į viską?

Tai nebūtinai iš anksto atskleis didesnį paveiklą ir ateities numatymą (greičiausiai neatskeis :D), bet išgyvenant kiekvieną situaciją su pasitikėjimu ir žinojimu, kad kažkodėl tai reikalinga, kad tai dėl manęs ir kad tai kažkaip virs į didesnį gėrį – tai tiesiog padeda viskam vykti švelniau, harmoningiau, greičiau ir su vidiniu ramiu stabilumu. Tuomet tiesiog liaujamės kankinti save kaupdami skausmą, nebesipriešinam gyvenimui, o veikiame drauge su juo vis geriau pastebėdami ir sekdami mus pasiekiančia informacija, situacijomis, kaip gyvenimo žemėlapiu. Širdis yra mūsų GPS sistema, vedanti optimaliausiu maršrutu. O meilė – Visko Esatis. Kad ir kokiais aplinkeliais pasirinksi keliauti – meilė visada yra Tavyje. Tik sekdamas širdimi gali turėti gerokai malonesnę, vaizdingesnę ir sklandesnę Žemės kelionę.

Ką renkiesi?

Pilna kelionė susidės iš dviejų etapų:
1 etapas: “Įsileisk Meilę” (dabar renkama grupė)
2 etapas: “Gyvenk Širdimi” (startuos pasibaigus pirmam etapui)

Kuomet paleidžiame senąją tapatybę ir tai, kas manėme esantys, tuomet atsiranda erdvės atsiskleisti tikrąjam AŠ.

“Gyvenk širdimi” dalis bus skirta įsiklausymui į save, pasitikėjimo savo vidiniu žinojimu ir gyvenimo vedimu ugdymui. Širdis kalba ramiai ir tyliai, ją sunku išgirsti per daugybę sluoksnių emocijų, senų įsitikinimų ir skausmų. Todėl svarbu pirmiausia nuo viso to išsilaisvinti įsileidžiant meilę į savęs ir gyvenimo patyrimą.

“Įsileisk meilę” kursą sudaro:
5 suvokimą plečiantys ir 5 praktiniai susitikimai.

5 gilaus suvokimo susitikimai:
  • Įvadas. Meilės būsena ir emocijų išlaisvinimas
  • Sąlygos laimei ir atsakomybės galia
  • Dvasinis skausmas – kaip jis mums tarnauja?
  • Baimė – kodėl ji netikra?
  • Rinkis džiaugsmą. Dėmesys į teigiamumą.
5 susitikimai skirti klausimams-atsakymams + paleidimų pagalbai. (kas antrą savaitę)

Plius:

  • video savarankiškam emocijų paleidimui: emocijų paleidimo technikos išdėstymas ir vedama paleidimo meditacija savarankiškam naudojimui.
  • Facebook grupė ir grupės chatas nuolatiniam bendravimui, papildomai informacijai.
  • Paskaitų archyvas Facebook grupėje ir YouTube platformoje.
Susitikimai vyks:
  • Trečiadieniais, nuo 19 val.
  • Trukmė 1,5 – 2 val.
  • Zoom platformoje. Susitikimai bus įrašomi.

Investicija į pokyčius

EARLY BIRD

iki lapkričio 10 d.

180 Eur

REGULAR

iki lapkričio 15 d.

250 Eur

Tikrasis širdies pasirinkimas yra tuomet, kai mintys, jausmai ir veiksmai sutampa.